Tanssiteatteri Raatikon kevät 2023

Kevään ohjelmisto lupaa jännittäviä hetkiä ja mielikuvituksen voimaa Paavo Virtanen ja pimeys – sekä Hyppynarutus -lastenteosten myötä. Ja tietenkin – ihana koko perheen suosikki Risto Räppääjä ja villi kone jatkaa vielä keväällä Raatikon näyttämöllä.

Tulossa ensi-iltaan: Paavo Virtanen ja pimeys
Kevään ensi-iltateos Paavo Virtanen ja pimeys tuo näyttämölle Virtasten veljekset Anneli Kannon suositusta kirjasarjasta. Lastenteos tunnelmoi pimeän pelkoa huumorilla höystettynä. Lähde mukaan seikkailuun, joka saa aikaiseksi jännityksen väristyksiä ja iloista naurua.

Koreografiasta vastaa työpari Kinga László ja Jaakko Toivonen, skenografiasta Alisha Davidow. Valosuunnittelu on Topias Toppisen, pukusuunnittelu Elina Tuomiston ja äänisuunnittelu Jaakko Toivosen. Virtasen veljeksinä nähdään Janne Aspvik ja Akim Bakhtaoui.

Ensi-ilta on 11.2.2023 Tanssiteatteri Raatikossa.

Hyppynarutus
Hyppynarutus on hyvän mielen esitys, jossa viehättää leikinomainen ote ja tanssin lumous. Varaa paikkasi tälle rytmikkäälle tanssimatkalle, mutta pidäthän varasi – saatat joutua ihan huomaamattasi narutetuksi!
Hyppynarutus on kiertueohjelmistossa 20.2.–31.3.2023 sekä omalla näyttämöllä 8.-16.3.2023.

Risto Räppääjä ja villi kone
Mimiikkaa ja komiikkaa, suursuosikki Risto Räppääjä ystävineen on vielä keväällä Raatikon ohjelmistossa. Tule kokemaan riemukas tanssinäytelmä, jossa Tiina ja Sinikka Nopolan lempeä huumori välittyy sanattomasti, tanssin keinoin. Esitykset Raatikon omalla näyttämöllä 21.3.-14.4.2023.

Muu ohjelmisto

Kevätkauden avajaiset
Aloitamme kevään esitystoiminnan Kevätkauden avajaisilla, jossa voi tutustua teatteriimme ja vuoden 2023 ohjelmistoomme. Tarjoamme makupaloja tulevista tapahtumistamme ja tuotantojen tekijät ovat esittelemässä teoksiaan. Kevätkauden avajaiset pe 20.1.2023 klo 17.

4X tanssitapahtuma
4X on uusi kiertävä tanssitapahtuma! Tapahtuman tuottavat Aurinkobaletti sekä Tanssiteatterit Minimi, Raatikko ja Rimpparemmi. Kaksipäiväinen tapahtuma alkaa nuorille ja aikuisille suunnatulla Kolmen teoksen illalla, joka esittelee Aurinkobaletin, Tanssiteatteri Minimin sekä Tanssiteatteri Rimpparemmin uutta tuotantoa. Toinen tapahtumapäivä on suunnattu lapsille ja tarjoaa Tanssiteatteri Raatikon esityksen.

4X kiertävä tanssitapahtuma järjestetään keväällä 2023 samanlaisena Kuopiossa, Rovaniemellä, Vantaalla ja Turussa.
4X:n Kolmen teoksen ilta on Raatikossa pe 2.6.2023 klo 19–21.

Silkkitehtaan kaupunkitanssit
Silkkitehtaan kaupunkitanssit on uusi, kaikille avoin ulkoilmatapahtuma Tikkurilassa. Kesäkuun ensimmäisenä viikonloppuna Tikkurilassa laitetaan jalalla koreasti, kun Tanssiteatteri Raatikko ja Teatteri Vantaa järjestävät Silkkitehtaan ensimmäiset kaupunkitanssit.

Koko perheelle sopivassa tapahtumassa tanssitaan livemusiikin tahtiin. Jos tanssiaskeleet eivät vielä ole tuttuja tai haluat opetella uuden tyylin, voit päivän aikana osallistua tanssinopetushetkiin. Lapset on huomioitu myös erikseen, ja heille toteutetaan omaa ohjelmaa tanssimisen rinnalle.

Silkkitehtaan kaupunkitanssit la 3.6.2023 klo 14–18. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

—————————–

Lisätiedot:
Teatterinjohtaja Jaakko Toivonen, Tanssiteatteri Raatikko,
jaakko.toivonen@raatikko.fi, p. 050 544 3205

VARAUKSET JA TIEDUSTELUT: 09 873 2306 – ARKISIN KLO 8:00-15:00