Saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua www.raatikko.fi ja on laadittu 22.09.2020. Palvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia.
Tanssiteatteri Raatikko on arvioinut saavutettavuuden sivuston suunnittelijan sekä teknisen toimittajan kanssa.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

  • Täyttää saavutettavuusvaatimukset osittain.

Ei-saavutettava sisältö

  • Joillain sivualueilla WAVE-arviointityökalu herjaa värien vähäisestä kontrastierosta. Asian korjaaminen on työn alla.
  • Puutteita voi ilmetä myös ulkopuolisten tahojen sivulle tuottamissa sisällöissä, jotka eivät ole Tanssiteatteri Raatikon itsensä tuottamia, rahoittamia tai valvomia (esimerkiksi lippu.fi, Facebook).
  • Jos haluat tiedot saavutettavassa muodossa, ota yhteyttä raatikko@raatikko.fi.

Saavutettavuuskantelun ja -selvityspyynnön tekeminen

  • Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.
   Valvontaviranomaisen yhteystiedot: Etelä-Suomen aluehallintovirasto, Saavutettavuuden valvonnan yksikkö, www.saavutettavuusvaatimukset.fi, saavutettavuus(at)avi.fi, puhelinnumero vaihde 0295 016 000