TUNTEET KEHIIN -työpaja

Missä tunteet tuntuvat? Meneekö pelko polviin vai vatsaan? Katseen, ilmeiden, asentojen ja liikkeen kautta tutustumme eri tunnetiloihin.


Text Path Tilattavissa keväällä 2024

Tunteet kehiin -työpaja liittyy Paavo Virtanen ja pimeys -teokseen, joka käsittelee pelon tunnetta. Työpaja lähestyy samoja teemoja tanssin kautta, ja esityksessä kuultu musiikki on tärkeässä roolissa. Työpajassa yhdistyy esityksen maailma ja lasten omat liikkeet ja assosiaatiot.

Työpajan keskeisenä teemana on tunteet. Missä tunteet tuntuvat? Meneekö pelko polviin vai vatsaan? Näkyykö suru kehossa hidastumisena ja saako rakkaus pään pyörälle? Katseen, ilmeiden, asentojen ja liikkeen kautta tutustumme eri tunnetiloihin. Miltä kasvoni näyttävät, kun odotan jotain innolla, ja mitä minun jalkani tekevät silloin?

Tunteita voi opetella hallitsemaan ja hillitsemään, jolloin ne eivät käy ylivoimaisiksi itselle tai muille. Katseen, ilmeiden, asentojen ja liikkeen kautta tutustumme eri tunnetiloihin.

Työpajan suunnittelu
Mirva Vogt

Työpajan vetäjä
Mirva Vogt

Tiedustelut ja ilmoittautumiset
raatikko@raatikko.fi / 09-873 2306

Tunteet kehiin -työpaja on suunnattu eskareille sekä 1.–3. -luokkalaisille. Voit tilata esim. päiväkotiin, kouluun tai kerhoon!

Hinta

Työpajan hinta 95 €, sis alv 24 %

Ota yhteyttä
Kesto

1 x 45 min

Ikäsuositus

5-9-vuotiaat

VARAUKSET JA TIEDUSTELUT: 09 873 2306 – ARKISIN KLO 8:00-15:00