Tanssiteatteri Raatikon syksy 2023

Tanssiteatteri Raatikko – kaikille seikkailun ystäville!

Tervetuloa lasten kanssa Tanssiteatteri Raatikkoon! Raatikko tekee helposti lähestyttävää tanssitaidetta lapsille. Raikkaat ja hetkessä kiinni olevat esitykset hauskuttavat yleisöjä laidasta laitaan.

Tulossa Hamelnin Pillipiipari
Syksyn 2023 ensi-iltateos on hulvattoman hauska kollaasi absurdeja tilanteita ja tyyppejä. Hamelnin Pillipiipari on klassikkosadun uusi tulkinta, jossa ei arkailla panna ranttaliksi. Tätä ette takuulla odottaneet! Ensi-ilta 16.9.2023.

Oletko valmis seikkailuun pimenevässä illassa?
Paavo Virtanen ja pimeys– esitys vie katsojat Virtasten veljesten seurassa salaperäiseen metsään, jossa kaikki ei ole aina sitä, miltä päällepäin näyttää. Esitykset Raatikossa 24.10.-17.11.2023.

Hyppynarutus
Tanssilattia kutsuu ja hyppynarut heiluvat, kun Raatikko tuo Hyppynarutus-teoksensa vierailulle. Teos on kiertueohjelmistossa loka-marraskuun ajan.

Taidetestaajat: Humanculus
Joulukuussa Raatikko ja kasiluokkalaiset taidetestaajat valtaavat Kulttuuritalo Martinuksen. Tanssiteatteri Raatikko tarjoaa taidetestaajille huikean hienon taidepläjäyksen, Akim Bakhtaouin katutanssiin perustuvan Humanculus-tanssiteoksen. Teoksen teemana on koneen ja ihmisen törmäyskurssi.

 

—————————–

Lisätiedot:
Tanssiteatteri Raatikko, raatikko@raatikko.fi, 09 8732306

VARAUKSET JA TIEDUSTELUT: 09 873 2306 – ARKISIN KLO 8:00-15:00