Tanssiteatteri Raatikko on mukana Taidetestaajat-hankkeessa lukukaudella 2023-24

We´ll be back!
Tanssiteatteri Raatikko on mukana Taidetestaajat-hankkeessa lukukaudella 2023-24

Raatikko toivottaa lukuvuoden 2023–24 kasiluokkalaiset tervetulleiksi tanssin pariin. Teemme yhteistyötä tanssija-koreografi Akim Bakhtaouin kanssa ja tuotamme Humanculus-teoksen Kulttuuritalo Martinukseen.

Humanculus-teos kutsuu kahdeksasluokkalaiset scifi-futuristiseen maailmaan. Esitys käsittelee dystooppista tulevaisuutta, jossa ihmiskunta on menettänyt ihmisyytensä teknologian kehityksen kourissa. Koreografi Akim Bakhtaoui haluaa esityksellään luoda katutanssiteoksille ponnahduslaudan teattereiden lavoille ja hän uskoo, että katutanssiteoksissa on potentiaalia lisätä kiinnostusta tanssitaidetta kohtaan nimenomaan nuorten parissa.

Taidetestaajat on Suomen suurin kulttuurikasvatusohjelma, joka tarjoaa kaikille Suomen kahdeksasluokkalaisille 1–2 vierailua lukuvuodessa korkealaatuisen taiteen pariin. Taidetestaajat on arvokas projekti, on ilo olla mukana! Lämpimät kiitokset Lastenkulttuurikeskusten liitolle,  Suomen Kulttuurirahastolle, Svenska kulturfondenille ja opetus- ja kulttuuriministeriölle!

VARAUKSET JA TIEDUSTELUT: 09 873 2306 – ARKISIN KLO 8:00-15:00