Tanssiteatteri Raatikko hakee teatterinjohtajaa

Oletko etsimämme teatterinjohtaja monikulttuurisen Vantaan toiminta-ympäristöön ja innostunut kehittämään Tikkurilaan sijoittuvan uuden teatteritilan toimintaa?

Tanssiteatteri Raatikko on vuonna 1972 perustettu, kohta 50-vuotias vantaalainen tanssiteatteri, joka on erikoistunut lapsille ja nuorille suunnattuihin esityksiin. Teatterilla on vuosittain 30 000 katsojaa ja 450 esitystä omalla näyttämöllä ja kiertueella eri puolilla Suomea. Teatteri muuttaa Tikkurilan Silkkitehtaalle syksyllä 2021, uusi teatteritila mahdollistaa toiminnan kehittämisen palvelemaan entistä paremmin vantaalaista ja koko pääkaupunkiseudun yleisöä. Raatikko on valtionosuusteatteri ja saa säännöllistä teatteri- ja orkesteritukea Vantaan kaupungilta.

Tanssiteatteri Raatikko hakee teatterinjohtajaa 1.1.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan, 3+2 vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävä tulee haettavaksi pitkäaikaisen johtajan jäädessä eläkkeelle.

Teatterinjohtajan tehtäviin kuuluu:
– Teatterin johtaminen
– Ohjelmistosuunnittelu
– Taiteellinen työ Tanssiteatteri Raatikossa
– Yleisötyön suunnittelu ja johtaminen

Hakijalta edellytämme:
– Tehtävään soveltuvaa koulutusta
– Vahvaa taiteellista näyttöä lapsille ja nuorille suunnatuista koreografioista
– Käytännössä osoitettua johtamistaitoa
– Tanssi- ja teatterikentän tuntemusta sekä verkostoja
– Hyviä yhteistyö-, viestintä- ja projektinhallintataitoja
– Kiinnostusta talouteen ja markkinointiin

Tarjoamme:
– Vakiintuneen Vos-teatterin tuotannolliset ja hallinnolliset resurssit
– Uuden teatteritilan Tikkurilan Silkkitehtaalla
– Sitoutuneen ja osaavan henkilöstön

Tehtävässä on 6 kk koeaika. Vapaamuotoiseen hakemukseen tulee liittää CV sekä palkkatoive. Tanssiteatteri Raatikon Kannatus ry:n hallitukselle osoitetut hakemukset pyydetään toimittamaan 17.3.2021 mennessä osoitteella rekry@raatikko.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa teatterinjohtaja Marja Korhola, marja.korhola@raatikko.fi, p. 050 5837012.

VARAUKSET JA TIEDUSTELUT: 09 873 2306 – ARKISIN KLO 8:00-15:00