Silkkitehtaan kaupunkitanssit

Avaa kesä tanssien! Kesäkuun ensimmäisenä viikonloppuna Tikkurilassa laitetaan jalalla koreasti, kun Tanssiteatteri Raatikko ja Teatteri Vantaa järjestävät Silkkitehtaan ensimmäiset kaupunkitanssit


Text Path Avaa kesä tanssien!

Silkkitehtaan sisäpihalla kuullaan elävää tanssimusiikkia ja laitetaan jalalla koreasti, kun Tanssiteatteri Raatikko ja Teatteri Vantaa järjestävät Tikkurilan ensimmäiset kaupunkitanssit.

Silkkitehtaan kaupunkitanssit on kaiken ikäisille sopiva Tikkurilan keskustan kesäjuhla, jossa tanssitaan livemusiikin tahtiin. Tarjolla on musiikkia laidasta laitaan. Musiikista vastaavat bilebändien aatelia edustava Phil Harmonic Band, letkeää country-fiilistä tarjoileva Anssi Känsälä Band sekä perinteistä tanssimusiikkia soittava Duo Cantares.

Ja jos tanssiaskeleet eivät vielä ole tuttuja tai haluat opetella uuden tyylin, voit päivän aikana osallistua tanssinopetushetkeen, jossa opetellaan rivitanssia. Rivitanssi yhdistetään useimmiten country-musiikkiin, mutta sitä voi tanssia vaikka lattarirytmeihin. Tässä tanssissa et tarvitse tanssiparia, ja tälle kompaktille tanssitunnille voivat osallistua ihan kaikki. Silkkitehtaan sisäpiha antaa hienot puitteet neljän seinän tanssille, jossa vaihdetaan rintamasuuntaa kuhunkin seinään päin!

Myös lapset on huomioitu, ja heille toteutetaan omaa ohjelmaa tanssimisen rinnalle. Päivän aikana Tanssiteatteri Raatikko esittää Hyppynarutus-teoksen ja Teatteri Vantaa Teatterihiiret-teoksen. Esityksiin on vapaa pääsy.

Kun nälkä yllättää, Cafe Silkillä on tarjolla herkullinen katuruokamenu. Cafe Silkki on auki koko tapahtuman ajan, kahvilassa anniskeluoikeudet.

Tervetuloa juhlistamaan kesän alkua kanssamme!
Silkkitehtaan kaupunkitanssit la 3.6.2023 klo 14–18. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

La 3.6.2023 klo 14–18
Ulkolava
14:00 Anssi Känsälä Band
14:45 Tanssinopetus
15:15 Anssi Känsälä Band
16:15 Duo Cantares
16:45 Phil Harmonic Band

Teatterisaleissa
lapsille omaa ohjelmaa
Tanssiteatteri Raatikko: Hyppynarutus klo 15, Tanssiteatteri Raatikko
Esitykseen on vapaa pääsy mutta ennakkoilmoittautuminen vaaditaan. Varaa liput tästä.

Teatteri Vantaa: Teatterihiiret klo 16, Silkkisali
Esitykseen on vapaa pääsy mutta ennakkoilmoittautuminen vaaditaan silkkisali@teatterivantaa.fi

Tapahtumaan on vapaa pääsy. Cafe Silkki on auki tapahtuman ajan, kahvilassa anniskeluoikeudet.

VARAUKSET JA TIEDUSTELUT: 09 873 2306 – ARKISIN KLO 8:00-15:00