Tutustu kevään 2024 ohjelmistoon

Hip Hop Hurraa!
Kevään 2024 ensi-iltateos Hip Hop Hurraa! vie katsojat katutaiteen pariin. Lapsille suunnattu tanssiteatteriteos ammentaa teemansa hiphopista, ja Raatikon takuuvarmaan tyyliin yleisöllä on esityksessä aktiivinen rooli.
Ensi-ilta 10.2.2024. Teos on kiertueella 19.2.- 9.3.2024.

Hamelnin pillipiipari
Hamelnin Pillipiipari valloittaa sydämet ja ilahduttaa kaikenikäisiä katsojia. Riemukas tulkinta klassikkosadusta puhaltaa tarinaan uutta eloa.

Aarteenetsijä A.
Kevään toinen ensi-iltateos kertoo Aarteenetsijä A:sta, joka on hukannut osia kehostansa ja lähtee tiedusteluretkelle niiden perään. Millaisia osia matkan varrella tarttuu mukaan ja mitä niillä tehdään? Katsojista löytyy varmasti asiantuntemusta ja apua kadonneiden kehonosien etsintään!
Ensi-ilta 6.4.2024. Teos on myös kiertueohjelmistossa.

4X: Neljän teoksen ilta
4X: Neljän teoksen ilta on näköalapaikka kotimaiseen tanssikenttään. Koe neljä nykytanssiteosta yhden illan aikana ja avaa lopuksi sanainen arkkusi. Voit ruotia näkemääsi Taideraadissa, jossa keskustellaan illan teoksista ja esiin nousevista teemoista.
4X: Neljän teoksen ilta 31.5.2024.

Silkkitehtaan kaupunkitanssit
Silkkitehtaan kaupunkitanssit kutsuvat jälleen laittamaan jalalla koreasti! Tapahtuma on osa Vantaan kaupungin 50-vuotisjuhlia. Tapahtuma on ilmainen ja suunnattu kaikenikäisille.
Silkkitehtaan kaupunkitanssit la 15.6.2024

VARAUKSET JA TIEDUSTELUT: 09 873 2306 – ARKISIN KLO 8:00-15:00