Raatikon kiertue starttaa lokakuussa

Raatikon Hyppynarutus -teos starttaa syyskiertueensa lokakuun puolivälissä. Osallistava lastenteos vierailee päiväkodeissa, kouluissa ja lastentapahtumissa näillä näkymin ainakin Iissä, Imatralla, Jyväskylässä, Karijoella, Karkkilassa, Kolarissa, Lapualla, Mikkelissä, Virolahdella, Ranualla, Tuusulassa ja Vantaalla.

Hyppynarutus on Raatikon teatterinjohtaja Jaakko Toivosen ensimmäinen Raatikolle valmistunut lastenteos, jonka ensi-ilta oli vuosi sitten. Koreografi Jaakko Toivonen on hakenut insipiraatiota Hyppynarutus-teokseen omasta lapsuudestaan. Lapsuudesta, jossa itse keksityt seikkailut olivat kaikkein mieluisimpia leikkejä. Hiekkalaatikko saattoi muuttua hotelliksi, vaatekaappi portaaliksi toiseen ulottuvuuteen ja pyörätelineet hevostalliksi. ”Leikin avulla voi koetella mielikuvituksen rajoja, ja Hyppynarutus -tanssiteos tekee juuri sen”, toteaa Jaakko Toivonen.

Hyppy ja Naru ovat pomppimisen erikoisasiantuntijoita. Heillä ei käy aikakaan pitkäksi, kun leluina ovat hyppynarut. Niiden avulla he vievät katsojat seikkailulle maailman korkeimmalle vuorelle, laittavat pystyyn hullunkuriset urheilukisat ja toteuttavat ikioman sirkusesityksen.

Hyppynarutus-teoksessa on sopivasti osallisuutta ja esitystaidetta, musiikkia ja liikettä. Lähde Hypyn ja Narun mukana tanssimatkalle!

Kesto 35 min
Ikäsuositus: 3-9 -vuotiaat
Esitys kiertää  17.10. – 24.11.2023
Esityksen järjestäminen on helppoa, katso lisätietoja

VARAUKSET JA TIEDUSTELUT: 09 873 2306 – ARKISIN KLO 8:00-15:00