Ryhdikkäät Rypyt – 10 vuotta

Tanssiteatteri Raatikko järjestää vuosittain nykytanssikurssin seniori-ikäisille. Kurssi otti nimekseen Ryhdikkäät Rypyt heti aloitusvuotenaan 2012. Ryhdikkäiden Ryppyjen toiminta-ajatus on, että tanssin harrastaminen on hauskaa ja kukin osallistuu omien fyysisten mahdollisuuksiensa mukaan. Uusien tanssien ja koreografioiden opettelu pitää aivot kunnossa, ja tanssiharjoitukset lisäävät kehonhallintaa ja itseilmaisua. Ja yksinkertaisesti – liikkuminen musiikin tahdissa on hauskaa!

Tanssilla voi ilahduttaa itseä ja muita. Ryhdikkäät Rypyt valmisteleekin ammattikoreografin johdolla vuosittain myös esityksiä, joita voidaan käydä esittämässä erilaisissa tapahtumissa. Ryhmä on vieraillut Oopperan teetanssiaisissa, Helsingin Juhlaviikoilla, Kuopio Tanssii ja Soi sekä Kotkan Meripäivät -tapahtumissa.

Onnea Ryhdikkäille Rypyille!

VARAUKSET JA TIEDUSTELUT: 09 873 2306 – ARKISIN KLO 8:00-15:00