Raatikko on Vantaan innovaatiomestari!

Raatikko on valittu Vantaan Innovaatiomestariksi, 14 muun vantaalaisen yhteis√∂n ohella ūüėä.

Vuosi sitten Vantaan kaupunki valittiin Euroopan nousevaksi innovaatiokaupungiksi. Saamallaan noin 500 000 euron arvoisella palkintosummalla kaupunki järjesti Kaikenkokoisia kaupunkikeksintöjä -innovaatiokilpailun. Kilpailun tavoitteena oli löytää suuria ja pieniä ideoita entistä paremman Vantaan rakentamiseksi. Tanssiteatteri Raatikon idea Silkkitehtaan kaupunkitansseista valittiin voittajaksi viihtyisyyttä ja vetovoimaisuutta lisäävänä ja matalan kynnyksen tapahtumana ideakilpailun Kukoistavan kaupunkikeskusten -kategoriassa.

Save the Date! Kesäkuun ensimmäisenä viikonloppuna Silkkitehtaan sisäpihalla laitetaan jalalla koreasti elävän tanssimusiikin johdolla.

VARAUKSET JA TIEDUSTELUT: 09 873 2306 ‚Äď ARKISIN KLO 8:00-15:00