Syksyn 2022 ohjelmisto on julkaistu

Syyskauden avaa lasten suursuosikki Risto Räppääjä ja villi kone, jonka ensi-ilta on syyskuussa. Teos on riemukas ja kaikenikäisiä viihdyttävä tanssinäytelmä, jossa pelimaailman räiskinnät koukuttavat Risto-paran. Mutta eiköhän Rauha-täti keksi keinot, joilla Riston saa bittiavaruudesta takaisin maan pinnalle. Vai keksiikö sittenkään…

Marraskuussa ensi-iltaan tulee koko perheelle suunnattu, yleisöä osallistava Hyppynarutus-teos.  Lähde mukaan tälle rytmikkäälle tanssimatkalle mutta pidä varasi – saatat joutua ihan huomaamattasi narutetuksi!

Keväällä ensi-iltansa saanut Akka ja luuta -tanssiteos jatkaa syksyn ohjelmistossa. Teos tarjoaa ihanan hengähdystauon taikuuden ja luonnonvoimien maailmassa.

Kiertueohjelmistossamme on Hyppynarutus-tanssipaja. Teos kiertää ympäri Suomen loka-marraskuussa. Tervetuloa pomppisen erikoisasiantuntijoiden – Hypyn ja Narun – kyytiin!

Tutustu syksyn ohjelmistoon www.raatikko.fi!

VARAUKSET JA TIEDUSTELUT: 09 873 2306 – ARKISIN KLO 8:00-15:00