Koronaohjeistuksemme syksyn näytäntökaudelle

Tervetuloa Tanssiteatteri Raatikkoon! Teemme parhaamme, että meille on turvallista tulla.

Asiakkaidemme terveys ja viihtyminen on meille tärkeää. Otamme katsojia maksimissaan 50 prosenttia teatterisalin kapasiteetista, joten salissa on väljää.

Noudatamme viranomaisten voimassa olevia suosituksia ja rajoituksia turvataksemme sekä yleisömme että henkilökuntamme terveyden.

TEATTERIIN SAAPUMINEN
Saavuthan paikalle ajoissa. Teatterisaliin pääsee noin 15 minuuttia ennen näytöksen alkua. Muistathan turvavälit jonoissa. Pidä etäisyys toisiin ryhmiin ja seurueisiin.

Olemme järjestelleet naulakkotilamme varmistaaksemme turvavälit myös lämpiössä. Halutessasi voit ottaa päällysvaatteesi mukaan katsomoon.

TEATTERISSA
Varaamme arkiaamujen näytökset toistaiseksi vain ryhmille. Ryhmät pidetään erillään turvavälein yleisölämpiössä sekä katsomossa. Myös ilta- ja viikonloppunäytösten katsojille varmistetaan turvavälit.

Henkilökuntamme ohjaa yleisön katsomoon ja varmistaa turvavälit ryhmien ja seurueiden välillä.

Istumapaikkamme on numeroimattomat. Koronarajoitusten takia paikkoja ei voi valita vapaasti vaan henkilökuntamme ohjaa yleisön katsomoon ja varmistaa turvavälit ryhmien ja seurueiden välillä. Varmistamme mukavat paikat kaikille katsojillemme.

Kun esitys päättyy, henkilökuntamme ohjaa katsojat pois salista.

TEATTERIIN VAIN TERVEENÄ – SAIRAUSTAPAUKSESSA LIPUN SAA VAIHTAA TOISEEN PÄIVÄÄN
Henkilökuntamme ei tule sairaana töihin. Toivomme että yleisökään ei tule sairaana teatteriin.

Sairaustapauksissa varauksen voi perua ja liput voi kuluitta vaihtaa toiseen näytökseen viimeistään tuntia ennen esitystä soittamalla lipunmyyntiimme p. 09 873 2306.

HYGIENIA
Käsihuuhdetta on saatavilla lämpiössämme. Kädet voi pestä wc-tiloissamme.

Olemme tehostaneet siivousta yleisö- ja esitystilassamme. Siivoamme lämpiö- ja saniteettitiloja myös esityksen aikana.

KASVOMASKIT
Henkilökuntamme käyttää kasvomaskia, ja edellytämme sitä myös kaikilta yli 12-vuotiailta katsojiltamme.

BUSSIKULJETUS
Ryhmälipun hintaan sisältyy bussikuljetus. Rajoitamme ryhmien lukumäärää ja pidämme eri koulujen ja päiväkotien ryhmät erillään myös bussissa. Kuljettaja desinfioi pinnat jokaisen ajon jälkeen.

LIPPUJEN MAKSAMINEN
Liput voi varata ja maksaa verkkosivuiltamme tai lippu.fi-verkkokaupassa. Ryhmävarausten maksussa suosimme laskutusta tai korttimaksua.

Toivotamme turvallista ja mukavaa teatterikokemusta!

VARAUKSET JA TIEDUSTELUT: 09 873 2306 – ARKISIN KLO 8:00-15:00