Koronatilanteen epävarmuuteen liittyen perumme kevään 2021 esitykset.

Koronatilanteen epävarmuuteen liittyen perumme kevään 2021 esitykset. Seuraavat esityksemme ovat syksyllä 2021 uudessa teatteritilassamme Tikkurilan Silkkitehtaalla. Keskitymme nyt uuden teatteritilamme remonttiin, tulevaan muuttoon sekä syksyn esitysten valmisteluun.

Olemme yhteydessä peruttuihin näytöksiin lipun ostaneisiin ja ryhmävarauksen tehneisiin. Lipun ostaneilla on mahdollisuus joko vaihtaa lippurahansa lahjakorttiin tai saada rahansa takaisin. Lippupiste on yhteydessä sen kautta lippunsa ostaneisiin.

Koronarajoituksien jatkuessa esitystallenteen katsominen on oivallinen vaihtoehto nauttia teatterista. Hulivili ja oikkuileva ilmasto- -teos on katsottavissa tallenteena 31.5.2021 asti. Lippuja myy Lippu.fi. Ryhmät voivat ostaa tallennelippuja Tanssiteatteri Raatikosta.

Toivotamme teidät tervetulleeksi ensi syksynä katsomaan esityksiämme!

VARAUKSET JA TIEDUSTELUT: 09 873 2306 – ARKISIN KLO 8:00-15:00