Valitettavasti perumme esitykset 31.3.2021 saakka

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä jatkoi rajoituksia 31.3.2021 saakka. Tanssiteatteri Raatikko noudattaa viranomaisten määräyksiä ja toimii niiden mukaisesti. Tästä syystä valitettavasti perumme kaikki näytökset maaliskuun loppuun saakka.

Olemme yhteydessä peruttuihin näytöksiin lipun ostaneisiin ja ryhmävarauksen tehneisiin. Lipun ostaneilla on mahdollisuus joko vaihtaa lippurahansa lahjakorttiin tai saada rahansa takaisin. Lippupiste on yhteydessä sen kautta lippunsa ostaneisiin.

Koronarajoituksien jatkuessa esitystallenteen katsominen on oivallinen vaihtoehto nauttia teatterista. Tallenteena on katsottavissa Ivan, Kettu ja Tulilintu – sekä  Hulivili ja oikkuileva ilmasto- -teokset. Lippuja myy Lippu.fi. Ryhmät voivat ostaa tallennelippuja Tanssiteatteri Raatikosta.

Toivottavasti voimme toivottaa teidät tervetulleeksi myöhemmin tänä keväänä katsomaan Tanssiteatteri Raatikon esityksiä.

VARAUKSET JA TIEDUSTELUT: 09 873 2306 – ARKISIN KLO 8:00-15:00