Raatikko muuttaa uuteen toimitilaan Silkkitehtaalle syksyllä 2021

Pitkään jatkunut tilaongelmamme saa vihdoin ratkaisun, kun meille valmistuu Silkkitehtaan Jokisali-rakennukseen toimitila ensi kesänä. Nykyinen toimitilamme Viertolassa tullaan purkamaan ensi vuoden aikana. Ensi syksystä alkaen toimimme uudessa toimitilassa Tikkurilan Silkkitehtaan korttelissa.

Uusi teatteritilamme sijaitsee Silkkitehtaan korttelin Jokisali-rakennuksessa, johon muutamme yhdessä Teatteri Vantaan kanssa. Molemmille teattereille on luvassa turvalliset, ajanmukaiset ja esteettömät tilat.  Kumpikin teatteri saa omat esitys- ja toimistotilat sekä yhteisen lämpiön.

Olemme etsinet uutta toimitilaa usean vuoden ajan, ja Sillkitehtaan omistajan Renor Oy:n kanssa on neuvoteltu jo pitkään. Nyt ratkaisuun päästiin, kun Vantaan kaupunki tuli mukaan hankkeeseen. Kaupunki vuokraa tilat Renor Oy:ltä ja tekee erilliset vuokrasopimukset sekä Tanssiteatteri Raatikon että Teatteri Vantaan kanssa. Kumpikin teatteri maksaa vuokrat täysimääräisesti kaupungille vuosittaisilla toiminta-avustuksillaan. Kaupunki on entuudestaan vuokralaisena korttelissa, jonne sen Kaupunkikulttuurin toimiala muutti vuoden 2019 alussa.

Kevään 2021 toimimme vielä Viertolassa, ja uusi teatteritilamme avautuu yleisölle syksyllä 2021.

VARAUKSET JA TIEDUSTELUT: 09 873 2306 – ARKISIN KLO 8:00-15:00