Näin varaudumme syksyn esityskauteen

Tervetuloa Tanssiteatteri Raatikkoon! Teemme parhaamme, että meille on turvallista tulla.

Tanssiteatteri Raatikko on sitoutunut kansalliseen esittävän taiteen yhteislinjaukseen, joihin voit tutustua Suomen Teatterit ry:n sivuilla. Noudatamme viranomaisten ohjeistuksia turvataksemme sekä yleisön että henkilökunnan terveyden. Näin varaudumme tulevaan esityskauteen:

TURVAVÄLIT
Olemme puolittaneet katsomopaikkamme, näytöskohtainen katsojamäärä on 50. Varaamme arkiaamujen näytökset toistaiseksi vain ryhmille lukuun ottamatta koulujen syyslomaviikkoa, viikko 42.

Hulivili ja oikkuileva ilmasto -esityksessä on kaksi vastakkaista katsomoa.

Henkilökuntamme ohjaa yleisön katsomoon ja varmistaa turvavälit seurueiden välillä. Kun esitys päättyy, henkilökuntamme ohjaa katsojat pois salista.

Saavuthan paikalle ajoissa. Teatterisaliin pääsee noin 15 minuuttia ennen näytöksen alkua. Muistathan turvavälit jonoissa. Pidä 1–2 metrin etäisyys toisiin seurueisiin.

Olemme järjestelleet naulakkotilamme varmistaaksemme turvavälit myös lämpiössä. Halutessasi voit ottaa päällysvaatteesi mukaan katsomoon.

BUSSIKULJETUS
Ryhmälipun hintaan sisältyy bussikuljetus. Rajoitamme ryhmien lukumäärää ja pidämme eri koulujen ja päiväkotien ryhmät erillään myös bussissa. Kuljettaja desinfioi pinnat jokaisen ajon jälkeen.

TEATTERIIN VAIN TERVEENÄ – SAIRAUSTAPAUKSESSA LIPUN SAA VAIHTAA TOISEEN PÄIVÄÄN
Henkilökuntamme ei tule sairaana töihin. Toivomme että yleisökään ei tule sairaana teatteriin. Sairaustapauksissa varauksen voi perua ja liput vaihtaa toiseen näytökseen viimeistään tuntia ennen esitystä soittamalla lipunmyyntiimme p. 09 873 2306.

LIPPUJEN MAKSAMINEN
Liput voi varata ja maksaa verkkosivuiltamme tai lippu.fi-verkkokaupassa. Ryhmävarausten maksussa suosimme laskutusta tai korttimaksua.

HYGIENIA
Toivomme, että yleisö noudattaa hyvää käsihygieniaa. Käsihuuhdetta on saatavilla lämpiössämme. Yski tai aivasta kertakäyttöiseen nenäliinaan tai hihaasi.
Olemme tehostaneet siivousta yleisö- ja esitystilassamme. Desinfioimme lämpiö- ja saniteettitiloja myös esityksen aikana.

KASVOMASKIT
Noudatamme viranomaissuositusta kasvomaskien käytöstä ja suosittelemme kasvomaskin käyttöä teatterissa. Kyseessä on suositus, emme vaadi asiakkailtamme maskin käyttöä tai valvo sitä. Asiakaspalvelutilanteissa henkilökuntamme käyttää kasvomaskia.

Toivotamme turvallista ja miellyttävää teatterikokemusta!

 

VARAUKSET JA TIEDUSTELUT: 09 873 2306 – ARKISIN KLO 8:00-15:00