Taidetestaajat urakoivat Vantaalla

Tänään päättyi Tanssiteatteri Raatikon osuus tämän vuoden Taidetestaajat -hankkeesta!

Lähes 2 500 kasiluokkalaista testasi Raatikon emännoimänä Susanna Leinonen Companyn Dreams of Replay -teoksen Kulttuuritalo Martinuksessa. Martinuksessa vieraili viikon aikana seitsemässä esityksessä taidetestaajia Espoosta, Helsingistä, Hyvinkäältä, Järvenpäästä, Keravalta, Tuusulasta ja Vantaalta.

Raatikon Taidetestaajat -osuuteen liittyi myös etkot-osuus. Ennen esitystä Raatikko ja Susanna Leinonen Companyn tanssijat pitivät työpajat kaikille esitykseen tuleville kasiluokkalaisille. Ja jatkoja odotellaan – olkaa testaajat aktiivisia!

Kulttuurirahaston Taidetestaajat-hanke on Suomen historian suurin nuortentapahtuma. Hanke toteutetaan yhdessä Suomen lastenkulttuurikeskusten liiton kanssa. Taidetestaajat vie kolmen vuoden ajan kaikki Suomen kahdeksasluokkalaiset – yhteensä lähes 200 000 nuorta – kokemaan ja arvioimaan taidetta. Tavoitteena on saada suomalaiset nuoret kokemaan taidetta, myös sellaista johon moni ei muuten saa kosketusta.

Tämä oli upea kokemus! Odotamme innolla ensi vuotta, ja uusia taidetestaajia!
www.taidetestaajat.fi

VARAUKSET JA TIEDUSTELUT: 09 873 2306 – ARKISIN KLO 8:00-15:00