Dreams of Replay

Tanssiteatteri Raatikko ja Susanna Leinonen Company tuottavat yhdessä Dreams of Replay -nykytanssiteoksen. Esitykset Kulttuuritalo Martinuksessa ovat osa Taidetestaajat -hanketta.

Koreografi Susanna Leinosen nykytanssiteos Dreams of Replay käsittelee kestävän kuluttamisen ja kierrättämisen mahdollisuuksia. Uudessa teoksessaan Leinonen on palannut aiempiin töihinsä. Hän on rakentanut teoksen kuuntelemalla vanhoja materiaaleja, analysoiden ja tutkien aiempien teostensa liikekieliä. Hän ei ole uudelleenkäyttänyt materiaaleja, vaan matka menneeseen on luonut oman ainutlaatuisen maailmansa.

Dreams of Replay –teoksessa minimalistinen lavastus kohtaa omintakeiset hahmot. Valosuunnittelu (Kalle Ropponen) viimeistelee vaikuttavan ja tehokkaan visuaalisuuden, joka houkuttelee katsojan tutkimaan, mitä näyttämöllä oikeasti näkyy.

Susanna Leinonen Company on yksi kansainvälisesti tunnetuimmista suomalaisista tanssiryhmistä. Ryhmän tanssijat ovat keränneet laajaa kiitosta taidokkaalla fyysisellä ilmaisullaan. Uransa aikana Susanna Leinosen on saanut lukuisia merkittäviä palkintoja ja hänen teoksiaan on esitetty useiden kansainvälisten baletti- ja nykytanssiryhmien ohjelmistossa.

Koreografi: Susanna Leinonen
Musiikki ja äänisuunnittelu: Kasperi Laine
Valosuunnittelu: Kalle Ropponen
Pukusuunnittelu: Erika Turunen
Tanssijat: Tiia Huuskonen, Sara Kovamäki, Liisa Pietikäinen, Elisa Tuovila, Erika Vilander

Esitykset Kulttuuritalo Martinuksessa

Martinlaaksontie 36, 01620 Vantaa

Kesto

noin 50 minuuttia

Ikäsuositus

nuorille ja aikuisille

Liput

13 €

Kuvia esityksestä